ЗА НАС

Когато мечтите стават реалност…

Cvetolleta e малко семейно студио за изработка на персонализирани фото-рамки и дървени табели. Започнахме дейността си през лятото на 2014 г с отварянето на Етци магазин, в който предлагаме индивидуални рамки. Лека полека с постоянство, работа и любов към това, което правим успяхме да създам стабилен малък бизнес, в който в момента е ангажирано цялото ни семейство. 

В началото на 2017 г решихме да се “гмурнем” в ново начинание и да предложим на българския пазар интересни и красиви табели. Всичко, което правим е изпълнено изцяло по поръчка и е съобразена с желанията и предпочитанията на всеки един наш клиент. Всичко, което правим се изработва ръчно и е направено с много желание и старание от наша страна..

Продуктите, които предлагаме са подходящи не само за сватбени събития, но и за много други специални поводи от живота и ежедневието ни. Ще се радваме да ни пишете и да сътворим нещо неповторимо и специално заедно.

 

  С поздрав, Цвети 

Запознайте се с нашия екип

Instagram Portrait

Цвети

(дизайн и снимки)

Аз съм дизайнерът, творецът и създателят на това място. Всичко, което ще намерите тук е плод на моето старание, дългогодишен труд и отдаденост към това, което правя. Стремежът ми е да развия това така мечтано за мен място, както и да осигуря най-доброто обслужване, качество и индивидуално отношение на което сме способни. Ще се радвам да ни се доверите и смятам, че ще намерим път до вашите сърца.

Семейство Ушатови

Боби и Силвето

(рамки, опаковки, доставки)

Те са перфектния тандем не само в живота, но и в работата. Започнаха да ми помагат след раждането на сина ни и оттогава са незаменим помощник в направата на рамките. Боби се занимава с печата и рамкирането, а Силвето му помага с работата и следи за изработката и качеството на всяка една произведена рамка. Грижат се за опаковането и изпращането на всички поръчки, както и за доставките на материалите. 

Zory

Зори

(кореспонденция в Etsy)

Това е нашето слънчево и морско момиче, което съчетава работа си при нас с отглеждането на едно малко сладко човече вкъщи. Тя отговаря на цялата кореспонденция в Етци магазинът ни и прави всички предварителни визуализации, промени и уточнения с клиентите преди финалната направа на всяка една рамка. Имате въпрос? Зори е насреща и с радост ще отговори на всяко едно ваше питане.

ж 2

Живко

(дървените табели)

Майстор Живко, както всички го наричат, е перфекционист по природа. Той се грижи за  изпълнението на всяка дървена табелка в нашия магазин. Внимателно подбира материала, прави и обработва дървото в размер и нанася финалния финиш. Благодарение на него табелките ни са не само перфектни, но имаме възможността да ги изпълним в нестандартни размери и форми без никакъв проблем.