Магазин

Cvetolleta / Сватбени Табелки за Столовете на Младоженците (BG version)

Сватбени Табелки за Столовете на Младоженците (BG version)

49.90 лв.

Комплект неповторими табелки за столовете на младоженците! Пресъздайте онази страхотна атмосфера от сватбено списание с нашите дървени елементи. Могат да се направят малки дупчици и да се добавят бели сатенени или конопени връзки, за по-лесно закачане на столовете.

Размер: 12 х 20 см
Материали: дърво и фолио
Цветове:разгледай втората снимка
Срок за изработка:
3-5 работни дни

*Цената е за 2-те табелки

Споделяне:

Отзиви

Ивелина Иванова – 04.10.2018


Здравейте! Днес получихме нещата. Страхотни са. Страхотттни!!! Боян искаше да ми записва реакциите при отварянето. Толкова много ценя индивидуализмът във всеки един предмет изработен от някого. С усет и внимание. Различен от масовото. С ваша помощ ще съхраним спомените от най-прекрасния си ден. Нямам търпение и останалите да видят тези красоти!

 

Vanya Nikolaeva – 12.02.2019


Благодаря за красивата изработка! Удоволствие е да се комуникира с вас, бързо и качествено изпълнение на поръчката!

 

Niki Peti Iliana Ivanovi 28.04.2019

Разкошно е всичко, което правите Cvetolleta! Не е само сръчни ръце… Влагате сърце и душа в работата си. Пожелавам за напред – още по-големи успехи и късмет! Мечтайте! Борете се за мечите си – само така ще ги реализирате. Творете! Улавяйте вълшебните малки мигове и ги въплъщавайте в прекрасните Ви творения! Нали всеки наш ден е пълен с щастие и чудеса… с пъстрота… с много обич и топлина. Осмелете се да бъдете различна. Приемайте предизвикателствата! Блестете със собствена светлина! Оцветете живота във Вашите цветове! Бъдете винаги себе си! Защото сте прекрасна – точно каквито са и творенията Ви!