Магазин

Cvetolleta / Метален статив

Метален статив

20.00 лв. с включен ДДС

Спестете си над 70% от цената, като наемете статив от нас:

Размер: 40 x 57 x 170
Може да се регулира на 2 височини

* Заплаща се сумата от 90 лв: 20 лв наем + 70 лв депозит. Депозитът се възстановява веднага след връщането на статива. Той трябва да бъде върнат във вида, в който е бил изпратен. В случай на повреда или на невръщането му, ще се удържи от депозита.

Споделяне:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Метален статив“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Отзиви

Ивелина Иванова – 04.10.2018


Здравейте! Днес получихме нещата. Страхотни са. Страхотттни!!! Боян искаше да ми записва реакциите при отварянето. Толкова много ценя индивидуализмът във всеки един предмет изработен от някого. С усет и внимание. Различен от масовото. С ваша помощ ще съхраним спомените от най-прекрасния си ден. Нямам търпение и останалите да видят тези красоти!

 

Vanya Nikolaeva – 12.02.2019


Благодаря за красивата изработка! Удоволствие е да се комуникира с вас, бързо и качествено изпълнение на поръчката!

 

Niki Peti Iliana Ivanovi 28.04.2019

Разкошно е всичко, което правите Cvetolleta! Не е само сръчни ръце… Влагате сърце и душа в работата си. Пожелавам за напред – още по-големи успехи и късмет! Мечтайте! Борете се за мечите си – само така ще ги реализирате. Творете! Улавяйте вълшебните малки мигове и ги въплъщавайте в прекрасните Ви творения! Нали всеки наш ден е пълен с щастие и чудеса… с пъстрота… с много обич и топлина. Осмелете се да бъдете различна. Приемайте предизвикателствата! Блестете със собствена светлина! Оцветете живота във Вашите цветове! Бъдете винаги себе си! Защото сте прекрасна – точно каквито са и творенията Ви!