Промоция: Всеки 5-ти коледен орнамент е БЕЗПЛАТЕН!

Въпроси и Отговори (FAQ)

Искам да направя поръчка с персонализация?

Правим персонализация единствено на продуктите обозначени със стикер “ВАШ ТЕКСТ”. За тези поръчки изготвяме превю на надписа и го изпращаме по мейл за одобрение. Веднъж одобрен дизайна, се захващаме за работа и в рамките на 3-5 работни поръчката ви ще бъде готова.

Можете ли да изработите табели в други размери и цветове?

Държим в наличност само от размерите, видовете и цветовете на продуктите, които можете да намерите в магазина ни. Изключение можем да направим при запитвания за по-големи бройки. В този случай е нужно да се свържете с нас, за да отправите вашето запитване.

Можете ли да направите дизайн по моя идея?

В момента не предлагаме тази услуга.

Мога ли да видя някъде на живо, нещата, които предлагате?

Не работим с други физически магазини, където да видите продуктите на живо. Всичко, което предлагаме се прави в ателието ни и се предлага само в нашия онлайн сайт. 

Има ли възможност за лично предаване?

Ако сте от София, можете да вземете поръчката си безплатно от адрес в ж.к. "Младост" 1а, бл.509, вх.В (Магазин “Йово”) в делнични дни от 10:00 до 19:00 ч. В този случай имайте предвид, че плащането трябва да бъде платено с карта или по банков път!

Moже ли да има текст и от двете страни на табелите?

За момента не предлагаме тази услугата.

До кои държави доставяте?

Доставка можем да предложим до всички Европейски страни. В случай, че живеете по-далеч, а много сте си харесали някой наш продукт :), свържете се с нас и ще ви кажем дали бихме могли да го изпратим и на каква цена.

Други въпроси?

С радост ще отговорим на всеки друг въпроси. Пишете ни на: cvetolleta@gmail.com