✨ Студиото ще бъде в почивка юни, юли и август✨

За нас

Когато мечтите стават реалност…

"Цветолета" e малко семейно студио за изработка на персонализирани и калиграфски изписани продукти. Вдъхновението за това място се появи след организирането на моята сватба през 2016 година, за която направих и първите ни табелки. В последствие се влюбих в модерната калиграфия и така някак естествено, това място се "роди" с много любов и отдаденост. Всеки надпис е авторски и продуктите, които предлагаме, са подходящи не само за сватбени събития, но и за много други специални поводи от живота и ежедневието. Ще се радваме да се докоснем и да допринесем и за вашите ценни моменти. Само го пожелайте 💗

С поздрав, Цвети

Запознайте се с нашия екип

Цвети (дизайн и калиграфия)

Аз съм главната действаща сила на Цветолета, приятно ми е! Правя всичко свързано с креативната част - изписвам надписите, измислям дизайните и какви нови продукти да предложим, правя снимките и ви досаждам с моите постове и сторита.

Боби и Силвето (изработка)

Това са моите родители и те са перфектния тандем не само в живота, но и в работата. Започнаха да ми помагат след раждането на моят син и оттогава са незаменим помощник. Грижат се за направата на повечето ни продукти, както и за опаковането и изпращането на всички поръчки.

Зори (кореспонденция)

Моята дясна ръка и момичето, което приема, доуточнява и записва поръчките на повечето от вас. Нашата кума и един от най-близките ми хора в последните години!